j4

Vrata brez prekinjenega toplotnega mostu

Izdelki (okna, vrata, stene,) imajo vse potrebne tehnične rešitve za vgradnjo in uporabo sodobnih okovij in se uporabljajo tam, kjer ni zahteve po prekinjenim toplotnim mostom.

Aluminij SAPA sistem 050

Sistem temelji na neizoliranih profilih globine 50 mm. Stekla ali polnila so nameščena asimetrično glede na debelino profila in so naslonjena na zunanji rob notranjega zaviha profila. Prav tako so na voljo profili za zaščito pred stiskom rok ali prstov (vrtci, šole,...).

Profili so lahko prašno barvani ali eloksirani. Kot posebnost bi omenil prašno barvane profile v imitaciji lesa. Pri takem načinu zaščite se na profilih pri določenih imitacijah tudi strukturno vidijo in otipajo letnice lesa.

s50

JANSEN Economy 50

Sistem temelji na neizoliranih profilih globine 50 mm. Stekla ali polnila so nameščena asimetrično glede na debelino profila in so naslonjena na zunanji rob notranjega zaviha profila. Izdelki (okna, vrata, stene,) imajo vse potrebne tehnične rešitve za vgradnjo in uporabo sodobnih okovij in se uporabljajo tam, kjer ni zahteve po prekinjenim toplotnim mostom. Material profilov je lahko konstrukcijsko jeklo (surova površina ali pocinkana površina) in nerjaveče jeklo kvalitete 1.4307 ali 1.4404 (neobdelano ali polirano).


Lahko izvajamo tudi vrat z oblogo iz jeklenih plošč, kjer ni viden način pripenjanja plošč. Tečaji so lahko navarilni ali montažni. Vratna zapirala so lahko tudi integrirana v profile. Možna je vgradnja večtočlovnih varnostnih ključavnic (tudi motoriziranih). Lahko oblikujemo tudi okvirje zasteklitev. Možna je vgradnja avtomatskih mehanizmov vrat in panik okovij po standardu za evakuacijske izhode. Okvir in krila je možno izdelati po posebnih geometrijskih zahtevah (loki).

 41 Jansen Economy 50 Tueren


CERTIFIKAT

Certifikati in dosežene vrednosti so naštete pri posameznih tipih profilacij.

POTRDILA O TESTIRANJIH

 • Zvočna izolativnost Rw 44 dB
 • Tesnost pred močnim dežjem razreda 5A
 • -Prepustnost zraka Razred 4
 • Odpornost na veter Obremenilni razred C5
 • Mehanske vrednosti razred 4
 • protistrelna zaščita do FB4/NS
 • Vrata zasilnih izhodov v skladu z EN 1125 / EN 179

NAROČILO JE PREPROSTO

 1. Pokličite na 051/336-391 ali izpolnite spletni obrazec, ki se nahaja tu...
 2. Glede na informacije, ki jih bomo pridobili iz pogovora in informacij v obrazcu, bomo pripravili informativno ponudbo.
 3. Po dogovoru vas bo obiskal naš strokovnjak, ki bo naredil izmero, vam brezplačno svetoval in izdelal končno ponudbo.
 4. Vrata dobavimo hitro, montaža večinoma poteka brez zidarskih del, ekipa pa za sabo temeljito počisti in poskrbi za odvoz starih vrat.
 

 

VEČ KOT 75% VLOMOV

Se zgodi skozi vhodna vrata. Več preberete tu...

 

POKLIČITE NAS

Za pomoč pri nakupu ali naročilo nas pokličite na 051/336-391

 

ZAHTEVAJTE CERTIFIKAT!

Kako varna so v resnici vrata, ki jih prodajalci ponujajo? Več preberite tu...

 

KAKO PREPREČITI VLOM?

Število vlomov v stanovanja in hiše narašča iz leta v leto. Več...

 
 
 

Dorko d.o.o., Ljubljanska ulica 75, 2000 Maribor, Slovenija | dorko.si | vse pravice pridržane. | administrator |